joi, 13 octombrie 2011

Articol publicat in Practic// Published article


Articolul trimis de mine la revista "Practic idei pentru casa,gradina si apartament" a aparut in numarul din octombrie.Si ca lauda sa fie maxima l-am scanat astfel incat sa fie citit si de cei care nu iau revista.
Am spus in articol cum folosesc tot felul de deseuri din hartie pentru a face alte lucruri care sunt cat de cat utile dar si de decor.Am scris cum fac globurile din flori Kusudama, pornind de la o singura petala, despre tuburile de hartie care devin suporturi pentru creioane sau plicuri originale,ornate in diverse variante. Voi posta si despre latura creativa care ma caracterizeaza. Pana atunci va las sa cititi articolul :).Fotografiile le-am trimis eu ca sa ilustreze "arta"mea.

***

This is an article I sent to a magazine about DIY (Do It Yourself) called PRACTIC ,and they published it in their October edition. I wrote about how I recycle paper making Kusudama flowers from advertising mail or pen holders from toilet paper tubes.Also some kind of creative enveloppes from flatten toilet paper tubes.I will write about that in other posts.Now I just wanted to share the news of my published article to the world.

Niciun comentariu: