duminică, 18 martie 2012

Oscar-ul si DVD-urile

In fiecare an particip pe cele doua site-uri cinefile la previziunile premiilor Oscar. De fiecare data imi mai lipsea o previziune sau doua sa ajung sa castig si eu un DVD. De data asta mi-am zis : "Anul asta ma informez mai bine si poate voi fi si eu pe lista castigatorilor !" Asa am facut ! Numai ca pe un site(cinemarx.ro) am pus niste previziuni iar pe celalalt (cinemagia.ro) altele.Sa maresc sansele ! Rezultatul a fost surprinzator si pentru mine.

Pe cinemarx.ro am fost pe locul 1, singura care am nimerit 19 categorii din 21 .Au fost cam 1200 de participanti iar eu am iesit pe locul 1.Nici acum nu imi vine sa cred ce am realizat ..Pe celalalt site..ce mai conteaza ca n-am castigat nimic.

Premiul a fost un cupon de reducere in valoare de 300 de lei pe site-ul partener cineshop.ro A urmat jocul alegerilor.Eram ca un copil in magazinul de jucarii. Ce sa aleg ? Filme care sa ramana la colectie, la care sa ma mai uit atunci cand simt nevoia.Filme care mi-au ramas in minte cu ceva, filme de care am auzit cat de impresionante au fost si, binenteles, filme care erau disponibile pe site. In cele din urma, lista a fost facuta, 11 filme din toate categoriile : 5 in care joaca actorul meu favorit Colin Firth, 2 in care joaca Meg Ryan ( cui nu-i place Meg Ryan ?) si 4 de care am auzit ca merita vazute.


Lista ar fi urmatoarea :Niciun comentariu: