joi, 12 februarie 2015

Te voi revedea de Marc Levy

Acest roman continua actiunea si stilul cartii Si daca e adevarat tot de Marc Levy. Pentru ca acesta a avut un final deschis, lumea isi dorea o continuare a povestii de dragoste dintre cele doua personaje asa ca autorul s-a pus pe treaba.

Ii intalnim din nou pe Arthur, arhitectul, tocmai intors dintr-un stagiu la Paris unde lucrase la un centru cultural franco-american,Fugise acolo si ca sa o uite pe ea. O intalnim si pe Lauren, aceeasi doctorita devotata meseriei ei si fara nicio amintire din perioada cand ea a fost in coma. Dar il cauta pe acel barbat pe care l-a gasit veghind la patul ei de spital cand revenea incet la viata.

Mai apar cateva personaje in plus pe langa cele care au dat farmec primei parti, dar toate dau un aer circular intregii povesti .Umorul si vorbele de duh se impletesc frumos si dau un aer light unui subiect serios .

Dar rolurile sunt inversate in acest roman.Arthur e cel cu accidentul iar Lauren e cea care incearca sa il ajute dar si sa inteleaga prin ce trecuse ea si prin ce trece acum.

Te voi revedea este un roman al zilelor noastre despre a alerga pentru implinire si a o obtine.

Acord 3 stele din 5 si recomand cartea mai ales celor care vor sa scape de o realitate in care lucrurile se obtin greu si in care fiecare e pentru el. Aici lucrurile sunt mult mai usoare.

Niciun comentariu: